The Stereo Explosion experience

Älmhult, where art thou!? Det var en gles publikmassa i Älmhult under fredagkvällens konsert med Stereo Explosion. Det som ändå var fantastiskt var att den lilla massa som var där var riktiga troopers. Det dansades hejvilt och stämningen blev mycket glad och härlig tack vare det! Tjejerna och killarna som agerade förband från Älmhults Kulturskola var jätteduktiga, det kan även killarna i Stereo Explosion skriva under på!

Idag befinner vi oss i Tingsryd och just för tillfället soundcheckar Kulturverkstans duktiga tjejer i bandet LA för fullt! Kl 18 drar de igång och spelar och kl 19 spelar Stereo Explosion. Vi hoppas att hela Tingsryd kommer på kvällens fest. Man hinner ju faktiskt se detta OCH Eurovision på en och samma kväll. AMAZING, som Danny hade sagt!

Tidigare idag var vi (Magdalena & Elin) på Börjes och åt billig och god glass, klart värt ett besök. Sedan försökte vi charma kassörskorna att få annonsera i högtalarna ut om att alla är välkomna ikväll. Tyvärr gick inte charmen hem, men vi hoppas att Tingsryd är redo att rocka i vilket fall!

Rock away, guys!

/Elin, praktikanten 😉
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s